Downtown!

Hej! Jag har haft två jättemysiga dagar med massor av skratt. Tjejkvällen hos Lisa var toppenbra, vi åt tacos och sen gick några av oss på invigningen som jag skrev om. Väl där tog vi en drink och dansade lite sen valde jag att gå hem för att tagga till finsittningen som ägde rum på lördagen. Bara det att jag vart ju så galet bakis.... klockan två ungefär hade jag piggnat till någorlunda, och klockan fyra satt jag tillsammans med Sanna i en park i Norrköping och väntade på att det skulle börja.

Själva middagen var faktiskt lite sisådär.. jättegod mat, men det var inte direkt någon partystämning så efteråt satt jag och några kompisar på en mysig innergård och tog ett par cider innan vi drog oss mot kårhuset Trappan. Väl på kårhuset var det helt gaaalet mycket folk! Precis knökfullt men jag förstår varför - superbra blandad musik, as bra ljud och studentpriser. Pontus hämtade oss runt klockan ett och när jag kom hem slocknade jag på två röda ungefär :D tråkigt nog så tog jag inte en enda bild i fredags och igår hade jag så dåligt batteri på mobilen så då kunde jag inte, men ni får en bra låt istället ;)
Idag är det söndag och jag har lämnat in min första inlämningsuppgift! Wooohoo! Så jäkla nervös men nu är den bannemej inlämnad åtminstone så får det bära eller brista..~♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~ ♥ ~


Åh god morgon underbara fredag♥
Idag har jag enbart tre planer: få nya fina naglar, läsa minst ett kapitel i en av mina "skolböcker" samt fräscha upp mig inför kvällens bravader. Tjejkväll hos Lisa och senare på kvällen är det invigning för Club Biliwi här i Flen. För min del kommer det dock bli ganska lugnt, jag satsar mer på finsittningen imorgonkväll- mer om den i ett annat inlägg! :)Motivation

De här två bilderna motiverar mig extremt mycket just nu. Både vad gäller skola & träning. Jag vill ju, som jag skrev när jag skaffade gymkortet, INTE ha någon bodybuilder kropp utan bara komma i form och jag tycker att jag redan känner skillnad. Jag känner mig så mycket piggare om dagarna plus att jag känner mig redan en gnutta starkare, och för varje gång jag är på gymmet tycker jag att det blir lite roligare. 
collage