GOTT NYTTÅR!


Först & främst: GOTT NYTT ÅR!! Min kväll börjar med att vi och några kompisar äter middag hemma hos oss, och sedan drar vi vidare och firar in det nya året hos Emma.

Förra året så sa jag att 2013 var mitt livsår då jag bland annat tog studenten, men detta året är fasen nära på lika bra. Till exempel har jag ju blivit tillsammans med mitt livskärlek och även flyttat ihop med honom❤ Nyårsnaglar!

10885286_1561852760728149_4988247689317123762_nÄlskar mina nya naglar! Gjorda på Lindas nagelfix. Känner mig alltid såå mycket finare med fina naglar. Strax ska jag hem till Emma för tjej förfest, och sen får vi se om jag följer med ut eller inte. Och juste - det blev som Pontus bestämt och vi kom igår hem med (bland annat) en ny TV.Mot Västerås&mellandagsrean!

collagejul
Hoppas att ni alla har haft en superfin jul, det har jag haft! Med släkten på mammas sida på julafton och släkten på pappas sida igår på juldagen. Åkte dock hem till Flen ganska tidigt igår- dels för att slippa köra i totalt mörker och dels för att vi skulle ut och festa på kvällen! Hade riktigt roligt och det känns idag, men det är bara att rycka upp sig för nu ska vi till Västerås och shoppa på mellandagsrean! Pontus säger att han vägrar åka hem utan en ny TV ;)