Kom precis hem till Götene, åkte hit direkt efter jag slutat praktiken. Har ju som sagt bott hos Daniel i veckan, och kommer att göra det två veckor till då jag har praktiken i Skövde.
Menmen, här är det hög mysfaktor! Onepiecen är på, brasan är tänd, kvällsmaten snart färdig, advents ljusstakar+stjärnor i fönstrena och vovven ligger bredvid mig nu i soffan och gosar. Älskar juletid! (vet att den inte riktigt börjat än men ändå!)
Vad händer annars i helgen då? Jo, imorgon är det kalas för mig och syster hemma hos pappa, och på kvällen ska jag och älskling ut och äta ♥ tidigt på söndag beger vi oss mot Ullared för att köpa alla julklappar! Ska bli kul men lär väl vara hur mycket folk där som helst.. nåja vi är alltid där så tidigt så det brukar gå rätt bra ändå!

Jag har fått bilderna av fotografen nu, och precis som jag lovat har ni här tre bilder på mitt arbete. De är inte riktigt färdig redigerade osv än, men jag är nöjd! 1910-talet var inte så mycket smink & hår så jag hade ju inte jätte mycket att jobba med, men jag tycker att jag uppnått det jag var ute efter och att det blev jätte fint. :)

Hej! Den här veckan har jag påbörjat min praktik på Åhléns i Skövde. Trivs helt okej, får hålla på mycket med sminket och kläderna vilket jag ju tycker är roligt. Idag vaknade jag med en helt insane huvudvärk, så jag kommer nog att ligga kvar i sängen resten av dagen och försöka underhålla mig med serier som t.ex portkod 1321, har ni sett den? Jennie tipsade mig om den och den är faktiskt bra! Så har ni inte sett den kan ni göra det HÄR.
Vad tycker ni om bilden förresten haha.. jag & Saga på kistamässan!