iDeal of Sweden

Hejhej! Nu är den sista dagen i skolan avklarad för den här terminen vilket känns helt underbart. Visserligen har jag lite kvar på hemtentan, men det tar sig! När jag kom hem från Norrköping låg mitt nya mobilskal från iDeal of Sweden innanför dörren! Visst är det snyggt?! Jag tycker iDeals koncept är väldigt bra, man har helt enkelt ett skal likt mitt + ett fodral med kortfack. Båda delarna har magneter inuti så när man ska iväg sätter man enkelt ihop dem. Himla smidigt & bra enligt mig! 😄En måndags-lista

I brist på annat tar vi en liten måndags-lista som jag hittade på Egoinas blogg! 

Har du ett namn som bara din familj kallar dig?
– Naaae. Mitt namn går inte direkt att göra något smeknamn på. När jag var yngre tyckte jag det var sååå tråkigt att inte ha något smeknamn 😂  

Har du någon ovanlig/konstig vana?
– Oj ja, många. Till exempel när jag ska äta mat måste maten ligga på ett visst sätt på tallriken. Jag får panik när Pontus lägger potatisen på fel plats, men som tur är har han lärt sig nu att det är bättre jag lägger upp min mat själv. Ett annat exempel är att så fort diskmaskinen är färdig bara jag MÅSTE plocka ur den, får ångest om jag vet att den är full med REN disk. 

Har du några konstiga fobier?
– Neej, jag har fobi mot ormar och är inget superfan av bakterier (men är inte lika känslig längre!) men jag skulle inte betrakta dem som "konstiga"


Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör?
– Haha hmmm.. i hemlighet.. tror faktiskt inte om jag har någon sådan låt?! Eller jo!! Uncle Crackers låt Follow me är ju himla go att sjunga till i bilen 

Vad var ditt första gosedjur och vad hette det?
– Haha! En krokodil med MC-kläder. Han hette "Krokko" (bra fantasi) och jag var väldigt fäst vid den. Här ser ni mini-me och halva Krokko!

Har du något du alltid säger åt andra att göra, men aldrig gör själv?
– Höhö ja säkert, men inget som jag kan komma på direkt såhär.  

Vad stör du dig på hos andra?
– Jag blir knäpp på folk som går långsamt i mitten av trottoaren så man inte kan gå förbi! Jag stör mig också på folk som gnäller på saker utan att ens försöka göra något åt det. 

Vilken sida av sängen sover du på?
– Om man står framför sängen så sover jag på höger sida. Meeen om man frågar Pontus skulle han nog säga att jag sover på båda sidorna, och att han sover på 20cm på kanten. Haha!😂 

Vilken är din favoritmat som är ”dålig”, men du älskar att äta det i alla fall?
– Öööh typ allt...?! 😂 Till exempel färsk potatis med smör och salt. Eller brieost på salta kex. Popcorn med smör smak. Tacopaj. Thai-mat.
Söndag🌸

Godkväll! Hoppas att ni har haft en toppen fin söndag🌸  min dag startade med en superfrukost och sedan bar det av till Eskilstuna för att spela match! Matchen slutade 1-1 vilket vi var hyfsat nöjda med. Under eftermiddagen har jag tittat på ett par avsnitt av tv-serien Prison Break, jag har sett den förut men den är asbra så den tål att ses igen. För er som inte har sett den kan jag verkligen rekommendera er att göra det!!
Fick förövrigt en smärre hjärtattack här precis. När jag startade min Macbook visades bara ett blinkande frågetecken på skärmen. 1000 tankar hann flyga genom skallen och jag såg framför mig att jag skulle få skriva om hemtentan som jag nästan är klar med... Stängde av datorn, provade att starta tio minuter senare och nu fungerar den som vanligt. Har iallafall lagt in ALLA mina arbeten på USB nu så om det händer igen är det ingen större fara. Kram!