Gissa vad jag har gjort idag?!
Jo, jag har skaffat gymkort! Har funderat fram och tillbaka den senaste månaden om jag verkligen ska ha ett och idag bestämde jag mig att jo fanimej det ska jag! Jag vill bli mer fit, inte bodybuilder utan bara tränad lixom. Sist jag skaffade gymkort tränade jag 2ggr och sen sket jag i det, men den här gången ska bli annorlunda. För det första känner jag mig as motiverad och för det andra så behöver jag det för att bli piggare i vardagen. Så nu jäklar!! :DGröna Lund

Hela sommaren har jag sagt att jag vill åka till Gröna Lund, det är ju dock ganska beroende av bra väder så det har inte riiiktigt blivit av..Men idag så var det dags!! :D vi tog tåget dit och lyckades vara där i några timmar utan regn. När det sedan började regna hade vi redan hunnit åka allt vi ville förutom en, så den får vi ta nästa år! :D
grönalund
Åhh sååå himla bra dag! Jag älskar att åka karuseller och jag älskar att göra såna här saker med min andra halva. Kvalitétstid tror jag visst att det kallas :)
Som om inte det vore nog så sattes också pricken över i:et då vi spelade tre gånger på chokladhjul och vann två stjärnvinster ;)
stjärnvinst20150728

Hejhej! Igår måndag blev det en tripp till Eskilstuna för att stilla mitt shopping sug lite ;) fick med mig ett par träningstights och två linnen. När vi kom hem rensade jag min garderob (tog 2h men fint blev det!) sen umgicks vi med Oscar & Daniel. Kortspel & rosé till klockan tre på en måndag, att ha semester är bra fint alltså ;)

För dagen har jag inga planer alls förutom att ta en powerwalk! Ha en bra tisdaaaag!