20160131

Hej! Igår visade jag Maria runt i Flen (det lilla som finns att se) och framåt eftermiddagen tog vi tåget till Nkpg där det vankades fest med mina goa klassisar! Det blev en riktigt lyckad kväll! Vi gick ut på ett ställe som heter Puls och dit kan jag absolut tänka mig att gå fler gånger.
12636973_10207567368717628_1657043288_o
Idag har vi bokstavligen legat i soffan hela dagen. Eller nej, Pontus föräldrar var här på en kaffe men utöver det. Jag har även lyckats dra på mig en förkylning vilket inte alls är bra, har inte tid att vara sjuk den här veckan.. Nu ska vi laga mat sen ska jag köra Maria till tåget.. :)Fredagsplaner

Bild 2012-01-11 kl. 20.41 #4
Godmorgon fredag! Jag har haft en relativt lugn vecka med två dagar i skolan och en dags jobb. I onsdag hämtade vi hem vår nya soffa, woohooo :D det blev så sjukt bra! Rummet känns mycket större och det blev även ljusare. Helt klart ett väldigt bra köp! Idag ska jag först till Norrköping med Sanna för att kika lite, jag skulle behöva köpa ett par termobyxor.. Senare ikväll kommer fina Maria hit och stannar hos oss över helgen! Vi har pratat lääänge om att hon ska komma och hälsa på men det har inte passat på grund av olika saker, så det ska bli jättekul att hon äntligen kommer hit :) bilden på oss ovan är tagen år 2012..! Termin 2!

collageFina Lovisa & jag i lördags! Pontus lag vann derbymatchen och då blev det segerfest!

Idag har jag varit i skolan och därmed gjort första dagen på termin 2. Första terminen gick väldigt snabbt och faktiskt hyfsat enkelt, om man får säga så? Självklart har det varit riktigt jobbigt & frustrerande från och till, men överlag så tycker jag att det har gått bra. Det har varit roligt och jag har lärt känna så fina personer! På lördag ska vi kicka igång andra terminen med att utgång på Trappan (kårhuset i Nkpg).
Nu ska jag kolla handboll, Sverige - Danmark!