Walking dead

11106442_10205433424650360_739454917_n
Hej! Föregående vecka rullade på som vanligt, fredag-lördag var Pontus i Örebro och då tillbringade jag fredagen med Andrea och lördagen i Eskilstuna med Siv & Julia. Shoppade lite fint inför våren så det var nice :) igår söndag hade vi en lugn dag med lite plock här hemma, storhandling & massa mys! Vi började också titta på en "ny" serie - The walking dead. Jag har varit väldigt anti den serien för jag är inte mycket för zombie-grejen.. men har nu sett två avsnitt och får erkänna att den än så länge är bra! Nu ska jag snart iväg till förskolan, jobbar där hela veckan ❤☀12 frågor!

1. Bästa frukosten?
Jag ÄLSKAR pannkakor eller våfflor till frukost. Men annars gillar jag nog allra mest rostat bröd med marmelad & ost

2. Aldrig få ta ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen?
Aldrig få dricka en drink igen. Dricker inte så mycket drinkar faktiskt, ibland blandar vi ju hemma men inte så ofta.

3. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Då får jag säga mörkblå. Tänkte först svart, men det känns lite för fantasilöst. Så ja, mörk/marin blå.

4. Vem känner dig bäst?
Den första som ploppa upp i skallen var Pontus. Sen tänkte jag "nä, måste vara mamma". Men min syster Helena ligger nog också bra till där.
moimiii
5. Vilken egenskap saknar du enligt dig själv?
Hmm.. att jag skulle vart lite lugnare och inte hetsa upp mig för småsaker..

6. Vad ska dina barn heta? Vi låtsas att du får en pojke och en flicka.
Novalie och Vilmer är två namn jag verkligen tycker om!

7. Du måste bo i Kuala Lumpur i två år. Gråter du av glädje eller sorg när du hör det?
Var tvungen att googla och det ligger tydligen i Malaysia. Det skulle ju vara ett jäkla äventyr och säkert as kul, men jag hade inte velat göra det helt själv :)

8. Du får välja, vilken stad i vilket land vill du helst bo i för resten av livet?
Jag tror inte att jag har varit i min perfekta stad än men.. alltså, en storstad som ändå inte är för stor. Inte så stor som Stockholm till exempel men ändå stor. Haha, ni fattar säkert hur jag menar :D

9. Vad står på din shoppinglista till våren?
Nya soffkuddar och gardiner till vardagsrummet var prio ett. Men både det har vi köpt, så nu vill vi v´bara ha en ny tv-bänk och sen är vi klara. Jag gillar den på bilden här under, skit snygg enligt mig!

10. Vilket sällskapsspel är du bäst på?
"Med andra ord"! Sen är jag ju extremt tävlingsinriktad, och då blir man ju ganska bra på många spel automatiskt eftersom man anstränger sig ;)

11. Vilka är dina 5 favoritbloggar?
Paulas, Dessies, Hugo Rosas, Mybabydolls, Egoina

12. Kakor, chips eller godis?
Chips! Godis i all ära men när vi väl köper lösgodis så brukar jag ändå bara plocka typ 3-4 sorter. Kakor är också gott, men inte i närheten av så gott som chips! :DGlassens dag!


Både idag och imorgon är dagar som ju absolut måste firas! Idag glassdagen och imorgon våffeldagen ;) haha, visste inte att glassdagen fanns ens en gång men hörde det på radion förut när jag körde post för Bring. Hade ju dock inte haft något emot att fira dagen på en varm strand i typ Thailand..:)